Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>DA-drogisterij Oud-Gastel heropend

Branchenieuws

DA-drogisterij Oud-Gastel heropend

16 februari 2016
Deel met je vrienden
 
DA-drogisterij Oud-Gastel heropend
DA-drogisterij Oud-Gastel is een begrip in de Brabantse plaats. De drogisterij zit al honderd jaar aan de Markt 10 en is op 6 februari na een overname heropend. 
 

Nieuwe eigenaar

Ondernemer Frank Gerrits is de nieuwe eigenaar van de DA-drogisterij. Hij is bekend met de formule, want hij bezit al drie andere DA-drogisterijen in het zuiden: in Made, Vlijmen en Tilburg.
 

Faillissement

De DA Retailgroep ging eind 2015 failliet, maar maakte direct een doorstart als Nederlandse Drogisterij Service B.V. Het afstoten van de winkel was noodzakelijk door het faillissement.  Dick Nijland, operationeel directeur van de Nederlandse Drogisterij Service, laat weten blij te zijn dat Frank Gerrits de drogisterij heeft overgenomen. 
 

Alles bij het oude

Niet alleen de locatie blijft, ook het complete winkelteam blijft behouden. Hierdoor kunnen klanten blijven rekenen op deskundig en persoonlijk advies van gediplomeerde (assistent-)drogisten. 
 
Bron: Nederlandse Drogisterij Service B.V.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017