Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>De beste 'beauties' van 2013 zijn bekend!

Branchenieuws

De beste 'beauties' van 2013 zijn bekend!

11 februari 2014
Deel met je vrienden
 
De beste 'beauties' van 2013 zijn bekend!
Donderdagmiddag 6 februari zijn tijdens een feestelijke bijeenkomst in het Hotel Okura te Amsterdam de Beauty Astir Awards 2013 uitgereikt. 
 

Initiatief van de beautypers

De Beauty Astirs, oftewel ‘de Oscars’ in cosmeticaland zijn een initiatief van dé beautypers van Nederland: BeautypersNL (voorheen de vereniging van cosmeticajournalisten). Het is een onafhankelijke beautypersprijs welke al 29 jaar wordt uitgereikt. BeautypersNL is een vereniging van 38  leden die dagelijks actief bezig zijn met ‘beautymedia’ in de toonaangevende magazines (Marie Claire, Grazia, LINDA, Nouveau, RED, JAN, Glamour, ELLE en ook VROUW, Libelle, Margriet, Women’s Health, Vriendin, PLUS Magazine, Flair, Viva, Esquire en vakbladen als L’Essence en Kosmetiek, maar ook bekende online beautymagazines als Beautyjournaal.nl & beautynieuws.nl.
 
 

Winnende cosmeticamerken

Presentatrice Kim Kötter reikte samen met BeautypersNL-voorzitter Anneloes Tas in totaal 18 awards uit aan de representatives van de winnende cosmeticamerken. Bekende namen als L’Oréal Paris, Dior, Vaseline, Hema Beauty en Philips vielen in de prijzen, maar ook kleine, exclusieve merken als  Gladskin, Dr Hauschka, Tom Ford en Bottega Veneta hadden de eer een Beauty Astir 2013 in ontvangst te nemen. 
 
Een overzichtje van de winnaars:
 
Best Skincare 
MASS: Garnier Perfect Blur 5sec
LUXE: Philips VisaPure
 
Best Fragrance Women 
MASS:  HEMA Today I feel...
LUXE: Tom Ford Private Blend
 
Best Make-up 
MASS:  Essence gel nails at home
LUXE:  Dior Manucure Abricot collectie
 
Best Body 
MASS: Vaseline Spray & Go
LUXE: Collistar Magica BB for the Body
 
Best Hair 
MASS: L’Oréal Paris Elvive Full Fibre 
LUXE: L’Anza Keratin Healing Oil collectie
Best Men 
MASS: Braun °CoolTec
LUXE: Bottega Veneta Pour Homme
 
Best Beauty Discovery 
MASS: Vichy LiftActiv serum 10 eyes & lashes
LUXE:  GladSkin skincare
 
Best Niche
Kiehl’s Super Multi-Corrective Cream
 
Best Salon Brand Product
Redken Diamond Oil
 
Best Eco Product
dr. Hauschka Douchecrèmes 
 
Best Beauty Style
Daphne Deckers
 

Best Beauty Style Award

De felbegeerde Best Beauty Style Award ging dit jaar naar stijlvolle beauty Daphne Deckers. Motivatie van de BeautypersNL jury: “Daphne, wat een vakvrouw, met een stralende ‘forty-something’ look – die ze al jaren perfect in stand weet te houden. Ze draait immers al wat jaartjes mee: op jonge leeftijd als topmodel en nu mag ze zich met recht een echte allrounder noemen: model, actrice, presentator, columniste, bestseller auteur, moeder van twee prachtige kinderen, de vrouw van een beroemd topsporter – en dan weet ze in haar drukke leven ook nog haar beautystyle te bewaken. No-nonsens maar zeker op en top glamourous – we weten allemaal nog hoe perfect gestyled zij er tijdens de kroning van Koning Willem Alexander uitzag. Ze is een natural beauty maar weet ook goed hoe ze met make-up haar sterke features kan benadrukken. Altijd mooi haar, altijd die stralende lach, altijd perfect in shape.
Bron: PREMIUM PR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017