Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>De NCV bestaat 65 jaar!

Branchenieuws

De NCV bestaat 65 jaar!

22 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
De NCV bestaat 65 jaar!
Genoeg reden voor een feestje. De brancheorganisatie organiseerde een leuk jubileumprogramma.
 

Belangen behartigen

Brancheorganisatie NCV behartigt inmiddels maar liefst 65 jaar de belangen van fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica. Ook heeft de organisatie een belangrijke rol in het ondersteunen van fabrikanten, importeurs en merkhouders bij hun bedrijfsvoering, en het kunnen voldoen aan de strenge eisen die de wet aan cosmetica stelt. 
 

Workshops

De viering van dit feestelijke moment startte met verschillende goedbezochte workshops. Zo werd er gesproken over zelfregulering en de Reclame Code Cosmetische producten, claims en claimonderbouwing en het toezicht op de Claimverordening. 
 

Verenigingsgevoel

Na een lunch werden de leden en andere genodigden verwelkomd door NCV-directeur Ronald van Welie en NCV-voorzitter Monica van Ee. Er volgde een interview door gastspreker en filosoof Paul Smit en uiteraard werden ook de medewerkers van het NCV-bureau bedankt voor hun inzet, kunde en betrokkenheid. Hierna was het tijd voor een sessie ‘Anders kijken!’  waarbij Paul Smit met humor en interactie zijn visie op de psychologie, filosofie en neurowetenschap gaf. Aansluitend begeleidde hij het World Café waarbij NCV-leden hun inzichten en ideeën op tafelkleden schreven, waardoor er een collectieve mindmap ontstond vol nieuwe ideeën en verbondenheid. Een geslaagde jubileumviering!
 
Bron: Nederlandse Cosmetica Vereniging
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017