Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>DGA Difrax Zakenvrouw van het Jaar 2016

Branchenieuws

DGA Difrax Zakenvrouw van het Jaar 2016

24 maart 2016
Deel met je vrienden
 
DGA Difrax Zakenvrouw van het Jaar 2016

Afgelopen week is voor de 35e keer de Prix Veuve Clicquot Zakenvrouw van het jaar 2016 uitgereikt. Vivienne van Eijkelenborg, directeur en eigenaar van Difrax, ontving de onderscheiding voor succesvolle zakenvrouwen van Annemarie Jorritsma, voorzitter van de jury.

35e Prix Veuve Clicquot

De Prix Veuve Clicquot bestaat al sinds 1981 en heeft de afgelopen jaren een prestigieuze positie gekregen. Een grote bijdrage aan de positieve waardering van vrouwelijk ondernemerschap. Winnares van dit jaar, Vivienne van Eijkelenborg, toonde net als Madame Clicquot de moed en het doorzettingsvermogen om het bedrijf voort te zetten en te vernieuwen op jonge leeftijd. “Ik ben ontroerd, dankbaar en trots”, vertelde ze in de speech waarin ze ook haar ouders, grondleggers van Difrax, bedankt.

Zakenvrouw van het jaar 2016

Vivienne van Eijkelenborg nam in 1999 het stokje van haar ouders volledig over en bouwde Difrax uit tot een A-merk met eigen productontwikkeling en een internationale focus. Tegenwoordig staat het merk bekend als hét innovatieve en moderne babymerk en is daarmee de eerste keuze van veel jonge ouders.
 

Bron: Difrax B.V.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017