Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Diana Monissen voorzitter Stichting Ik Kies Bewust

Branchenieuws

Diana Monissen voorzitter Stichting Ik Kies Bewust

16 april 2015
Deel met je vrienden
 
Diana Monissen voorzitter Stichting Ik Kies Bewust
Stichting Ik Kies Bewust heeft eind maart Diana Monissen benoemd tot nieuwe voorzitter van de stichting. Diana Monissen neemt de rol over van Clémence Ross, die in het najaar van 2014 is afgetreden.
 

Belangrijke rol

Monissen is blij met haar benoeming tot voorzitter van Stichting Ik Kies Bewust. “Ik heb erg veel zin om mij in te zetten voor het Vinkje. Vanuit de brede MVO-gedachte zie ik dat ook in de zorg gezonde voeding een steeds belangrijkere rol speelt, naast bijvoorbeeld bewegen. Mensen kiezen steeds meer voor een gezondere lifestyle en zij worden bewuster van de effecten van gezonde voeding. Stichting Ik Kies Bewust speelt daarin een belangrijke rol.”
 

Toekomst

Diana Monissen is de krachtige, onafhankelijke voorzitter die Nederland met het Vinkje stapsgewijs wat gezonder kan maken. Enerzijds door de voedingsmiddelenbranche te stimuleren het aanbod minder vet, zoet en zout te maken. Anderzijds door de gezondere keuze voor mensen gemakkelijker te maken, onder meer door betere informatieoverdracht. Onder voorzitterschap van Diana Monissen moet de impact van het voedselkeuzelogo toenemen.
 
Bron: Stichting Ik Kies Bewust
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017