Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O. bestaat 20 jaar en trakteert

Branchenieuws

D.I.O. bestaat 20 jaar en trakteert

16 mei 2013
Deel met je vrienden
 
D.I.O. bestaat 20 jaar en trakteert

Twintig jaar geleden opende de eerste D.I.O. drogist in Nederland zijn deuren. Nu, twintig jaar later, zijn er al zo’n 175 D.I.O. drogisterijen te vinden, zelfs tot in het verre buitenland! Dit heugelijke feit wordt in alle winkels uitbundig gevierd.

Op 21 mei start D.I.O. het jubileum ‘Bij D.I.O. meer dan 20 weken feest en wie jarig is trakteert.’ De D.I.O. drogisterijen zijn extra feestelijk versierd en trakteren meer dan 20 weken lang met superscherpe kortingen, cadeautjes, aanbiedingen, prijzenpakketten en acties.
 

D.I.O. Antoinette

Een van de eerste D.I.O. drogisterijen die in Nederland het levenslicht zag, is gevestigd in Zoetermeer. Mede-eigenaar Vincent Meeuws is zelf in 1997 in de winkel begonnen. In de eerste jaren werd de winkel bemand door zijn moeder en broer.
 

Meeuws: “Wij kozen indertijd voor de D.I.O. formule omdat D.I.O. de enige was die in ons geloofde. De andere formules zagen het niet zitten in onze wijk. Iets waarvan ze tot op de dag van vandaag spijt hebben. Ik ben in de drogisterij begonnen met het controleren en vullen van de goederen waardoor ik steeds meer interesse kreeg voor de zaak en het ondernemen echt als een hobby ben gaan ervaren. Wij houden de veranderingen in de markt en de wensen van de consument scherp in de gaten. We schakelen sneller in de winkel. Zo kwam D.I.O. met het concept Madelief, een groene en verantwoorde lijn. Ik zag daar kansen in. Nu we een jaar verder zijn is de keuze voor Madelief de juiste gebleken, het loopt goed. Maar ook het deelnemen aan de D.I.O. webshop was een schot in de roos. Shoppen via internet is helemaal van deze tijd en van de toekomst. Dit soort dingen is wat wij als kleine ondernemer nodig hebben om ons te onderscheiden en de klant aan ons te binden. De D.I.O. formule gaat met de tijd mee en daar profiteer ik van.”
 
Bron: D.I.O. Drogist
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017