Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O. drogisterijen maakt kans op NFV Franchis...

Branchenieuws

D.I.O. drogisterijen maakt kans op NFV Franchise Innovatieprijs 2015

23 april 2015
Deel met je vrienden
 
D.I.O. drogisterijen maakt kans op NFV Franchise Innovatieprijs 2015

D.I.O. drogisterijen is samen met Coop supermarkten en The Readshop één van de drie genomineerden voor de NFV Franchise Innovatieprijs 2015. Een prijs voor franchiseformules die innoverend te werk gaan.

Combinatiewinkels

D.I.O. drogisterijen opende in 2013 de eerste combinatiewinkel met The Read Shop. In 2014 werd dit uitgebreid met een samenwerking met Coop supermarkten, met als resultaat een D.I.O. drogisterij, Coop én Read Shop in één. Op die manier is er voor de klant een nog breder en veelzijdiger assortiment en wordt er slim ingespeeld op de veranderende retailmarkt. 

Innovatie

De Nederlandse Franchise Vereniging heeft bij de nominatie vooral gelet op nieuwe ideeën, goederen, diensten en/of processen in innovatie. Zowel D.I.O. drogisterijen als Coop supermarkten en The Read Shop  zoeken voortdurend naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de markt. Een samenwerking die goed uitpakt. Er zijn op dit moment zeven combinatiewinkels, maar dit zullen er in de toekomst waarschijnlijk meer worden.

Franchisediner

Op 28 mei geven de drie genomineerden een filmpresentatie tijdens het Franchisediner op de jaardag van de NFV. Na de stemming wordt de winnaar bekend gemaakt.

Bron: D.I.O. Drogisten
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017