Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O. opent 22 drogisterijen op een dag

Branchenieuws

D.I.O. opent 22 drogisterijen op een dag

01 juli 2015
Deel met je vrienden
 
D.I.O. opent 22 drogisterijen op een dag
Op 1 juli openden maar liefst 22 D.I.O. drogisterijen feestelijk hun deuren. Een unieke gebeurtenis.  Op een en dezelfde dag openden deze winkels in Nederland bijna gelijktijdig. Van het hoge Noorden - Vlagtwedde – tot in het uiterste Zuiden - Maastricht-, verwelkomden deze ex-DA-ondernemers hun klanten hartelijk. Met een ballonnenboog, sterke aanbiedingen en goodybags werden de klanten onder het genot van een hapje en een drankje uitgenodigd een kijkje te nemen in de vernieuwde drogisterij.
 

Warm bad

Een ploeg van enkele directieleden en buitendienstmedewerkers van D.I.O. drogisterijen is op deze dag met camera en bloemen op pad gegaan. Om de nieuwe ondernemers persoonlijk te feliciteren en ze veel succes en goede zaken toe te wensen. In sommige winkels deelden hele families mee in de vreugde, en in Vlagtwedde was zelfs de wethouder aanwezig bij de opening. De ex-DA ondernemers laten weten D.I.O. te ervaren als een warm bad. Ze waarderen de hulp van D.I.O. die ze hebben gekregen op weg naar de heropening zeer. Zij zien de toekomst dan ook zonnig in.
 

Trots

Deze feestelijke openingen verspreid door het hele land betekenen een ware boost voor D.I.O. drogisterijen. De ondernemers staan met trots en hernieuwde energie in hun winkels. De 22 drogisterijen zijn allemaal in het welbekende paars-groene D.I.O.-jasje gestoken. Een frisse en moderne look die niet alleen warmte en gezelligheid ademt, maar ook zin in de toekomst uitstraalt.
 

Grote groep winkels

Nu FACO/D.I.O. drogisterijen deze grote groep winkels bij de D.I.O. familie heeft weten te scharen, ligt het magische getal van 200 D.I.O. winkels binnen handbereik. In september zal er nog een groep ondernemers overstappen naar de D.I.O. formule. Dan schiet D.I.O. door deze lang verwachte grens heen en zal dan maar liefst meer dan 200 winkels tellen.
 
 
Bron: FACO / D.I.O. drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017