Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O. Sandra in Zaandam heropend

Branchenieuws

D.I.O. Sandra in Zaandam heropend

28 november 2014
Deel met je vrienden
 
D.I.O. Sandra in Zaandam heropend

Woensdag 19 november jl. heeft D.I.O. drogisterij Sandra in Zaandam haar deuren feestelijk heropend. De afgelopen acht maanden heeft eigenaresse Sandra Haan-Dijkman met haar D.I.O. drogisterij in een noodlocatie vertoefd. Winkelcentrum Westerwatering in Zaandam heeft in deze periode een grondige verbouwing ondergaan. 

Sandra Haan-Dijkman is al 10 jaar aansloten bij de D.I.O. formule. De onderneemster heeft de gedwongen verhuizingen aangegrepen om haar winkel helemaal te vernieuwen. In haar vernieuwde winkel voert Sandra een breed assortiment drogisterijartikelen. Ze onderscheidt zich vooral door een groot assortiment aan geneesmiddelen, vitaminen en rawfoods. Aan de beleving is ook gedacht. In de inpandige schoonheidssalon kan de klant onder andere terecht voor een gezichtsbehandeling of pedicure. De dag van de heropening was een groot succes. De eerste 100 klanten verlieten de drogisterij met een goed gevulde goodiebag. 

D.I.O. Drogisterijen 

D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule en is onderdeel van de retailorganisatie FACO/D.I.O. drogisterijen. Er zjn ruim 175 winkels verspreid door heel Nederland. Bijna alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. 

Bron: FACE/D.I.O. drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017