Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O. van Rheenen gaat natúúrlijk groen...

Branchenieuws

D.I.O. van Rheenen gaat natúúrlijk groen

01 oktober 2013
Deel met je vrienden
 
D.I.O. van Rheenen gaat natúúrlijk groen
D.I.O. de natuurdrogist is hèt adres voor vitaminen en mineralen, natuurlijke en dierproefvrije huid- en haarver­zorging, honderden soorten kruidentheeën, kruiden, am­bachtelijk snoep en cadeauartikelen in een winkelomgeving waar alle zintuigen worden geprikkeld.
 

Onderscheidend vermogen

Bob en Florence van Rheenen zagen samen met andere ondernemers in Weesp vijf grote problemen: crisis, schaalvergroting, internet, vergrijzing en opkomende leegstand van het winkelcentrum. Hierdoor namen ze hun eigen winkel onder de loep en bekeken wat er aan hun winkel aangepast moest worden om van deze problemen een uitdaging te maken. Reform, ouderenzorg en biologische producten. Dat zijn de producten waar mensen advies bij nodig hebben en past bij de zelfstandige D.I.O.-ondernemer die tijd voor zijn klant heeft.
 

Over D.I.O. de Natuurdrogist

D.I.O. de Natuurdrogist is een aparte formule naast de bestaande D.I.O.-formule, die op dit moment zo’n 175 winkels telt. Het is een logisch gevolg, na de introductie van de Madelief selectie, om een bewuste keus aan producten binnen de D.I.O. drogist te brengen. D.I.O. de Natuurdrogist is in het directe verzorgingsgebied de deskundige, vriendelijke specialist, waar de consument terecht kan met alle vragen en behoeften op het gebied van persoonlijke verzorging en gezondheid. De prijs is goed en praktisch voordeel gaat hand in hand met inspirerende ver­rassingen. Daarnaast bezorgt de Natuurdrogist twaalf keer per jaar een eigen huis-aan-huis folder. Ook is er een vierwekelijkse e-mailnieuwsbrief en binnenkort ook een eigen website. 
Bron: D.I.O. drogist
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017