Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>D.I.O./FACO leveranciersdag zeer succesvol

Branchenieuws

D.I.O./FACO leveranciersdag zeer succesvol

12 september 2013
Deel met je vrienden
 
D.I.O./FACO leveranciersdag zeer succesvol
Maandag 9 september vond  FACO / D.I.O.’s jaarlijkse leveranciersmiddag plaats. Een belangrijke middag om de leveranciers van D.I.O. /  FACO bij te praten over een grote volgende stap voor D.I.O. 
 

Samenwerking

D.I.O. zal vanaf 2014 gaan samenwerken met het communicatiebureau JUMP! Hiermee krijgt D.I.O. in haar communicatie een nieuw eigen gezicht en in haar marktbewerking een duidelijke aanscherping. In opvolging van dit nieuws werd door JUMP! zelf een presentatie gehouden, waarin zij iedereen in de zaal inspireerden om met een frisse blik en goede moed 2014 in te gaan.
 

Awards beste leverancier

Ook was die middag de uitreiking van de awards beste leverancier, waar door de D.I.O. ondernemers zelf de winnaars gekozen zijn. 
 
Op de eerste plaats is Biohorma geëindigd: een perfect voorbeeld als het gaat om logistieke performance zowel op groothandels als op detail niveau. Biohorma (bekend van A. Vogel) is al jarenlang een gerespecteerde leverancier, zowel in goede als slechte tijden. Zij heeft de afgelopen jaren bewezen van bedreigingen kansen te maken, en zorgt voor vele innovaties in de branche. Tot slot biedt Biohorma ons ondersteuning bij het maken van schappenplannen en beschikt zij over een professionele buitendienst.
 
De tweede plaats was voor Coty. Pijlers hiervoor waren  de goede ondersteuning van hun buitendienst, het feit dat de zelfstandige drogist wordt gezien als serieuze partij naast de filiaalbedrijven en de aansprekende vernieuwingen en introducties voor de consument.
 
Tot slot mocht Omega Pharma de derde plaats bekleden. Met haar grote merkenportfolio is deze grote speler toch erg bewust van de rol van de zelfstandige markt. Omega Pharma maakt dan ook geen onderscheid in actie tussen filiaal en zelfstandigen.
 

Een geslaagde middag

Daarnaast werd er door ons stil gestaan bij de huidige marktontwikkelingen, de positie van D.I.O. daarin, maar vooral ook over de ambitie voor 2014. Al met al een geslaagde en inspirerende middag.
 
Bron: D.I.O. drogist
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017