Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Dirx beste drogist in 2013

Branchenieuws

Dirx beste drogist in 2013

07 oktober 2013
Deel met je vrienden
 
Dirx beste drogist in 2013
Dirx Drogist heeft voor de vierde keer op rij de titel ‘Beste Drogist van Nederland’ in de wacht gesleept bij de ABN AMRO verkiezing Beste Winkelketen van Nederland. Elk jaar brengen tienduizenden consumenten desgevraagd via internet hun stem uit op hun favoriete winkels in diverse categorieën. Dit jaar gaven ruim 280.000 consumenten bijna een half miljoen beoordelingen.
 

'Het kan altijd beter'

“Het grootste gevaar dat je loopt als je al 3 keer in de prijzen bent gevallen, is dat je tevreden bent met wat je presteert”, zegt directeur Rik Groen. “Juist dat is niet onze stijl. En het is ook niet wat consumenten van hun drogist zullen accepteren. Het kan altijd weer beter, prijzen kunnen altijd weer scherper en acties en aanbiedingen kunnen ook altijd weer aantrekkelijker.” Maar niet alleen de tastbare prestaties tellen: “Wij zetten voortdurend in op klantvriendelijkheid en op de deskundigheid van onze medewerkers. Zij zijn het immers die de belofte dagelijks op de winkelvloer inlossen.”
 

Score

In de verkiezing beoordelen consumenten Nederlandse winkelketens op negen aspecten: prijs-kwaliteitverhouding, prijsniveau, acties en aanbiedingen, assortiment, vernieuwing, service, deskundigheid van het personeel, klantvriendelijkheid en de sfeer in de winkel. Dirx scoorde gemiddeld een 7,95.
Bron: Centraal Bureau Drogisterijbedrijven
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017