Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Dirx Drogist kiest voor samenwerking met FACO/D...

Branchenieuws

Dirx Drogist kiest voor samenwerking met FACO/D.I.O.-drogisterijen

07 mei 2013
Deel met je vrienden
 
Dirx Drogist kiest voor samenwerking met FACO/D.I.O.-drogisterijen

Dirx Drogist gaat voor een deel van haar assortiment samenwerken met FACO/D.I.O.-drogisterijen. De samenwerking tussen beide partijen heeft, naast gezamenlijke inkoop, ook betrekking op logistieke processen. Met deze stap willen Dirx Drogist en FACO/D.I.O.-drogisterijen via schaalvergroting komen tot kostenreductie. De samenwerking zal naar verwachting per 1 juli worden geëffectueerd.

Dirx Drogist

Dirx Drogist heeft op dit moment 50 filialen verspreid over het land. Medio april opende de 50e drogisterij in Banne Centrum, een splinternieuw winkelcentrum in Amsterdam Noord. Deze mijlpaal valt samen met de viering van het 50-jarig bestaan. De allereerste drogisterij en parfumerie van familiebedrijf Dirk van den Broek werd in 1963 in de Kinkerstraat in Amsterdam geopend.
 

D.I.O. Drogist

D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule en is onderdeel van de retailorganisatie FACO. Er zijn ruim 175 winkels verspreid door heel Nederland. Ook heeft D.I.O. vestigingen in Suriname. Bijna alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. De voornaamste producten in het assortiment zijn drogisterij- en cosmetica-artikelen. 
Dit jaar viert D.I.O. haar 20e verjaardag en daarom is het feest. Vanaf 20 mei start het jubileum ‘Bij D.I.O. meer dan 20 weken feest en wie jarig is trakteert.’ De D.I.O. drogisterijen zijn extra feestelijk versierd en trakteren meer dan 20 weken lang met superscherpe kortingen, cadeautjes, aanbiedingen, prijzenpakketten en acties.
 
Bron: D.I.O. Drogist
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017