Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Dirx Drogist viert haar 50e verjaardag

Branchenieuws

Dirx Drogist viert haar 50e verjaardag

06 november 2013
Deel met je vrienden
 
Dirx Drogist viert haar 50e verjaardag
Dirx Drogist laat consumenten vanaf dinsdag 5 november volop meeprofiteren van de viering van haar 50e verjaardag. Zaterdag 9 november is volgens de geschiedschrijvers de echte officiële verjaardag; die dag pakt Dirx Drogist dan ook extra uit voor alle vroegkomers in de 50 filialen verspreid over het land. In de dagen daaraan voorafgaand zorgen speciale aanbiedingen al voor spectaculair voordeel.
 

'Wij zijn jarig, vier het met ons mee'

Onder het motto ‘Wij zijn jarig, vier het met ons mee’ deelt Dirx Drogist zaterdag 9 november aan de eerste 100 bezoekers in alle filialen bij besteding van 15 euro een gratis feestelijke goodiebag ter waarde van ruim 20 euro uit. Bovendien biedt Dirx haar klanten, naast de standaard zeer voordelige aanbiedingen, op donderdag 7 november, vrijdag 8 november en zaterdag 9 november dagelijks spectaculaire dagaanbiedingen.
 

Dirx-feest

De verjaardag van Dirx wordt niet alleen met de klanten gevierd. Zaterdag 9 november sluiten alle filialen voor één keer om 17.00 uur hun deuren. Directeur Rik Groen meldt: “Onze 50ste verjaardag vieren wij graag met onze klanten, maar natuurlijk ook met onze collega’s van de winkelvloer. Zij staan immers altijd voor onze klanten klaar en hebben wel een traktatie verdiend. Daarom is er zaterdag 9 november voor hen een groot Dirx-feest georganiseerd. Om het hele Dirx-team de kans te geven naar dit verjaardagsfeest te komen, sluiten wij onze winkels die dag eenmalig om 5 uur ‘s middags. We vertrouwen er op, dat onze klanten hier begrip voor hebben.”
 

Beste Drogist van Nederland

Door de jaren heen heeft Dirx Drogist bewezen, dat uitstekende service prima samen gaat met het bieden van de laagste prijzen en de scherpste acties. “We hebben in 2013 voor het vierde jaar op rij de titel ‘Beste Drogist van Nederland’ in de wacht gesleept. Elk jaar brengen tienduizenden consumenten desgevraagd via het internet hun stem uit op hun favoriete winkels in diverse categorieën. Dit jaar gaven ruim 280.000 consumenten bijna een half miljoen beoordelingen. Dat zegt wel iets, toch?”, aldus Rik Groen.
 
Alle informatie over de feestelijke aanbiedingen rondom de verjaardag van Dirx Drogist is te vinden op www.dirx.nl.
Bron: Dirx.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017