Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Dit is de winnaar van de NFV Franchise Innovati...

Branchenieuws

Dit is de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs

04 juni 2015
Deel met je vrienden
 
Dit is de winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs
De combinatiewinkel van D.I.O. Drogisterijen, Coop en The Read Shop is tijdens de NFV Jaardag afgelopen 28 mei uitgeroepen tot winnaar van de NFV Franchise Innovatieprijs. 
 

Bijzondere samenwerking

Doel van de prijs is innovatieve franchiseformules een podium bieden. De winnaar van 2015 betreft een bijzondere samenwerking tussen drie formules die allemaal in een andere branche actief zijn: een innovatieve prestatie waarbij ingespeeld wordt op de veranderende retailmarkt, aldus de NFV. 
 

Breed assortiment

Door shop-in-shops van The Read Shop en D.I.O. Drogisterijen in een Coop supermarkt te plaatsen, wordt er een nóg breder assortiment aangeboden en wordt de productiviteit, klanttevredenheid en omzet van de Coop supermarkt vergroot. De samenwerking geeft hiermee een interessante invulling aan een maatschappelijk thema: het behouden, vergroten of creëren van leefbaarheid in kleine kernen.
 

Meer combinatiewinkels

In de toekomst zullen er nog meer combinatiewinkels met de drie formules verschijnen. Dit jaar worden er nog minstens twee winkels voorzien van het nieuwe shop-in-shop concept. 
 
Bron: D.I.O. Drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017