Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Drie vernieuwde DA winkels geopend

Branchenieuws

Drie vernieuwde DA winkels geopend

09 april 2015
Deel met je vrienden
 
Drie vernieuwde DA winkels geopend
Afgelopen week openden drie DA winkels met het vernieuwde winkelconcept. In DA Meeuwsen in Middenmeer, DA Verberne in Avenhorn en DA Fizel in Bergum kun je vanaf nu de drie werelden Fris, Gezond & Mooi terugvinden.
 
Negen vernieuwde winkels
De winkels zijn volledig gerestyled naar het nieuwe DA-winkelconcept waarin de drie werelden Fris, Gezond & Mooi centraal staan. In totaal zijn er nu negen winkels die dit concept voeren. De volgende openingen staan gepland voor week 15, 16, 17 en 18.
 

Winkelconcept Fris, Gezond & Mooi

Elke wereld binnen het vernieuwde DA winkelconcept vertegenwoordigt een productgroep. In de wereld Fris vindt de klant alle A-merkproducten voor de dagelijkse verzorging. Fit worden én fit blijven staat voorop in de wereld Gezond, met alles voor een gezonde levensstijl. DA is hiervoor de samenwerking aangegaan met Vitamin Store. In de wereld Mooi vindt de klant de beste merken voor (luxe) cosmetica, verzorging en geuren. De beste service, persoonlijk advies en beleving in de winkel staan bij DA voorop. Klanten kunnen zelf nieuwe producten en merken ontdekken en testen.
 
 
Bron: Da.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017