Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Ekoplaza bundelt krachten Nederlandse food & he...

Branchenieuws

Ekoplaza bundelt krachten Nederlandse food & health experts

08 april 2016
Deel met je vrienden
 
Ekoplaza bundelt krachten Nederlandse food & health experts

De biologische supermarkt Ekoplaza gaat fungeren als personal health coach, om Nederlanders zo aan een gezondere duurzame leefstijl te helpen die bij hen past. Tijdens de Gezonde Leefstijlweken spelen vier bekende ambassadeurs en vier thema’s rondom gezondheid de hoofdrol.

Vier thema’s

Tijdens de Gezonde Leefstijlweken staan suikervrij eten, oersterk eten, sport en voeding centraal. Met informatieve receptenboekjes, filmpjes en productpromoties wordt duidelijk wat de voordelen zijn van een gezondere leefstijl.

Ambassadeurs

Eva van Zeeland, Richard de Leth, Ellen Hoog en Lisette Kreischer zijn de ambassadeurs die consumenten voorlichten in de Gezonde Leefstijlweken van Ekoplaza. Ieder vanuit hun eigen expertise. Zo geeft Eva van Zeeland recepten en tips om suikervrij te eten en vertelt Lisette Kreischer alles over de kracht van volkomen plantaardig eten en ecofabulous leven.

Missie

Ekoplaza wil met de Gezonde Leefstijlweken de drempel naar een gezonder en duurzamer leven verlagen. Erik Does, directeur van Ekoplaza: “Het is onze missie om biologisch eten voor iedereen bereikbaar te maken. Mensen voelen zich beter en krijgen er meer energie door.”

 
Bron: PR Matters
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017