Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Etos uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland

Branchenieuws

Etos uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland

25 maart 2014
Deel met je vrienden
 
Etos uitgeroepen tot Beste Drogist van Nederland
Het is feest bij Etos! Etos is verkozen tot ‘Beste Drogist van Nederland’. Dit blijkt uit het GfK Voorjaarsrapport 2014. Uit het onafhankelijke onderzoek van GfK onder 6.000 consumenten kwam dat Etos van alle landelijke drogisterijketens de beste in service en voordeel is.
 
Onder luid gejuich werd op maandag 17 maart de wisselbeker op het hoofdkantoor van Etos aangeboden in Zaandam. Algemeen directeur a.i. van Etos Wouter Kolk nam de beker trots en blij verrast in ontvangst. “Onze winkels en medewerkers hebben wederom laten zien dat wij de beste service bieden. Dat heeft geleid tot het behalen van deze titel, daar zijn we heel trots op,” aldus Kolk.
 

Beste Drogist      

In het rapport worden de drogisterijketens - Etos, D.I.O., DA, Dirx, Trekpleister en Kruidvat - op acht aspecten beoordeeld door consumenten. Etos scoorde bij het onderzoek in het bijzonder hoog op ‘keuze’, ‘vriendelijkheid van het personeel’ en ‘sfeer in de winkels’. “Ook komend jaar zullen we er hard aan werken om het nog beter te doen en ons verder te onderscheiden op service, product en betaalbaarheid”, vervolgt Kolk. Etos werd eerder in 2008, 2009 en 2011 verkozen tot Beste Drogist.
 

Etos 

Etos maakt persoonlijke verzorging bereikbaar voor iedereen in Nederland. We geloven dat met een goede verzorging de wereld aan je voeten ligt. Hiervoor heeft Etos alles in huis: voor ieder gezin en voor iedere portemonnee. Etos is met ruim 530 winkels een van de grootste drogisterijketens van Nederland. Elke dag staan 5.000 medewerkers klaar om klanten te verwelkomen en hen een deskundig en betrouwbaar advies te geven. Het assortiment bestaat uit gezondheids-, lichaamsverzorgings-, baby- en beautyproducten, aangeboden in A-merken en een goed en voordelig eigen merk. Het bedrijf werd in 1918 opgericht als coöperatie voor werknemers van het Phillips concern en werd in 1931 geprivatiseerd onder de naam Etos. Sinds 1973 is het bedrijf onderdeel van Koninklijke Ahold NV. 
Bron: Etos
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017