Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Etos uitgeroepen tot beste drogist

Branchenieuws

Etos uitgeroepen tot beste drogist

18 maart 2015
Deel met je vrienden
 
Etos uitgeroepen tot beste drogist
Drogisterijketen Etos is door de consument uitgeroepen tot beste drogist van Nederland. D.I.O. drogist eindigde op de tweede plaats en DA werd derde. Dit blijkt uit onderzoek van GfK. 
 
Etos ontving de prijs maandag 16 maart uit handen van Joop Holla, Research Director van GfK en Ivonne de Thouars, hoofdredacteur van Careality. Het is in totaal de vijfde keer dat Etos de prijs ontvangst mocht nemen. 
 

Erkenning vanuit consument

De GfK Drogisterij Award is een erkenning vanuit de consument. Zes drogisterijformules werden door hun eigen klanten met een rapportcijfer beoordeeld op acht verschillende aspecten: deskundigheid van het personeel, keuze drogisterijartikelen, vriendelijkheid personeel, goede kwaliteit, nette winkel, leuke sfeer, lage prijzen en aantrekkelijke aanbiedingen. 
 
Met een gemiddelde waardering van 7,85 mag Etos zich de beste drogist van Nederland noemen. D.I.O. Drogist eindigde met een 7,79 op de tweede plaats en DA completteert de top drie met een 7,75. 
 

Het onderzoek

GfK heeft de laatste twee weken van januari 6.000 respondenten na elk bezoek aan een drogisterij het recente winkelbezoek laten beoordelen op verschillende aspecten. In totaal zijn er 1.600 winkelbezoeken beoordeeld.
 
Bron: GFK
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017