Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Etos verwelkomt nieuwe franchisers

Branchenieuws

Etos verwelkomt nieuwe franchisers

05 maart 2015
Deel met je vrienden
 
Etos verwelkomt nieuwe franchisers

Drogisterijketen Etos mag het komende halfjaar twee nieuwe ondernemers verwelkomen. DA Française Bovenkarspel van Rene en Monique Veerdig en DIO Zoetermeer van Cees de Koning hebben gekozen voor de Etos formule.

Ondernemers belangrijk voor Etos

In de nieuwe groeistrategie van Etos spelen ondernemers een belangrijke rol.  Jan Derek Groenendaal, algemeen directeur Etos: “Etos is volop in beweging in een sterk veranderende markt. We zijn altijd op zoek naar eigentijdse en initiatiefrijke ondernemers. Zij weten als geen andere wat er lokaal speelt en hoe we als beste drogist zo goed mogelijk kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.”

Vertrouwde en deskundige service

Rene Veerdig van DA Française Bovenkarspel: "We kijken ernaar uit om in april onder de Etos vlag verder te gaan. Onze klanten kunnen straks rekenen op een prachtig assortiment met een sterk eigen merk, scherpe prijzen en verrassende acties en natuurlijk de vertrouwde en deskundige service die ze van ons gewend zijn.”

 

Bron: Drogisterijnieuws.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017