Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Geef je op voor een gratis Dove workshop

Branchenieuws

Geef je op voor een gratis Dove workshop

05 september 2013
Deel met je vrienden
 
Geef je op voor een gratis Dove workshop

Dove Self Esteem programma

Dove wil Nederlandse meisjes helpen aan een groter gevoel van eigenwaarde. Dit naar aanleiding van een wereldwijd onderzoek waaruit blijkt dat jonge meiden soms met activiteiten stoppen die ze leuk vinden vanwege onzekerheid over zichzelf. Een social media campagne en een ontroerende commercial moet met name moeders, het belangrijkste rolmodel volgens het onderzoek, aanzetten mee te doen met het Dove Self Esteem Programma. Onder leiding van lokale woordvoerder Vilna van Betten (coach en ervaringsdeskundige) vinden er in het hele land in september en oktober 6 workshops plaats, waarbij het zelfvertrouwen centraal staat. Dove werkt hiervoor samen met Scouting Nederland, vrouwenplatform Vrouw&Passie en online platform Proud2Bme. In 2015 wil Dove wereldwijd 15 miljoen meisjes bereiken.
 

Volg de Dove workshop speciaal voor drogisterijmedewerkers!

Dove organiseert speciaal voor drogisterijmedewerkers een workshop. Tijdens de workshop leer je alles over het Self Esteem programma en hoe jij het dit onder de aandacht kunt brengen bij jouw klanten. Zo leer je niet alleen zelf meer over zelfvertrouwen, maar kun je deze kennis ook overbrengen aan anderen. Bovendien steun je het programma door moeders enthousiast te maken om zelf met hun dochters aan de slag te gaan met de door Dove aangeboden materialen op de website.
 

Geef je op

Datum: dinsdag 29 oktober van 20.00 tot 21.30 uur
Plaats: Theaterzaal Unilever, Rotterdam
Opgeven kan via dit formulier
Vol = Vol
 
Lees meer over het Dove Self Esteem programma op www.nl.dove.com
 
Bron: Lijfblad 6-7
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017