Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Geslaagde Holland Pharma Informatiebeurs

Branchenieuws

Geslaagde Holland Pharma Informatiebeurs

28 juni 2013
Deel met je vrienden
 
Geslaagde Holland Pharma Informatiebeurs
Op zaterdag en zondag 22 en 23 juni was de Holland Pharma Informatiebeurs in het Graafschap stadion 'De Vijverberg' te Doetinchem. 
 

Verschillende stands

Bezoekers konden bij 45 verschillende stands producten bekijken, proeven en bestellen. Voor de leveranciers natuurlijk een mooie kans om te laten zien wat voor (nieuwe) producten ze in hun assortiment hebben en bezoekers kregen een duidelijk overzicht wat Holland Pharma allemaal te bieden heeft. 
 

Gezichtsbehandelingen

De twee kleedkamers van het stadion waren ingericht voor het geven van gezichtsbehandelingen met de producten van Isabelle+ en massages door Chi International. Vier schoonheidsspecialistes gaven heerlijke, ontspannende gezichtsbehandelingen met de natuurlijke producten uit de  Isabelle+ lijn. Er was veel interesse om kennis te maken met de producten en ook om even tot rust te komen tijdens deze gezellige dag. In de tweede kleedkamer werden er professionele sportmassages gegeven door Mark van Chi International. Hier kon men tevens kennis maken met de mooie lijn massageoliën van Chi International.
 

Proeven

Voor de lekkere trek waren er verse biologische en glutenvrije broodjes van Bakkerij Zonnemaire. Bij de ingang stond een ijskraam met heerlijk Achterhoeks ijs van IJsboerderij 't Dommerholt, waar iedereen de hele dag kon genieten van een lekker ijsje. Ook werd er dit jaar weer gekookt door Lima; gezonde, evenwichtige voeding. Er waren allerlei lekkere gerechten te proeven, vers bereid met de nieuwste producten van Lima. Op de tweede verdieping van het stadion werden exclusieve Libanese wijnen geproefd bij de wijnproeverij georganiseerd door Mark en Kelly Bergevoet van 'Glasses Wines'. 
 

Lezingen

Naast het bekijken van de stands hadden bezoekers ruim de keus uit 14 verschillende lezingen van onder andere TS Products, Timm Health Care en Health Benefits 08.

 

Bron: Holland Pharma
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017