Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Johan Boeijenga volgt Ignace van Poecke op als...

Branchenieuws

Johan Boeijenga volgt Ignace van Poecke op als voorzitter CBD

11 januari 2016
Deel met je vrienden
 
Johan Boeijenga volgt Ignace van Poecke op als voorzitter CBD
Op 6 januari 2016 heeft Ignace van Poecke in aanwezigheid van het CBD-bestuur het voorzitterschap van het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven (CBD) officieel overgedragen aan zijn opvolger Johan Boeijenga, COO van Kruidvat Benelux. Een terugblik en kijkje naar de toekomst.
 

Prestaties Van Poecke

Van Poecke is een gedreven behartiger van de belangen van de Nederlandse drogisterijen geweest tijdens zijn voorzitterschap. Zo is tijdens zijn voorzitterschap het inmiddels welbekende kwaliteitskeurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg gerealiseerd. Ook is de wettelijke positie van de drogist als verkoper van zelfzorggeneesmiddelen veilig gesteld en zijn er voorbereidingen getroffen voor een professioneel nascholingsplatform. 
 

De toekomst in met Boeijenga

Boeijenga kijkt er naar uit om zijn kennis en ervaring in te zetten voor de drogisterijbranche. “Drogisten zijn een belangrijke schakel in de gezondheidszorg. Als specialisten op zelfzorggebied, onderscheiden wij ons door laagdrempeligheid in combinatie met deskundigheid. Een rol die steeds belangrijker wordt door alle ontwikkelingen in de gezondheidszorg.”
Naast Johan Boeijenga bestaat het bestuur momenteel uit Jan-Derek Groenendaal (Etos), Bert Verhoef (Trekpleister), Jos Jongstra (D.I.O.), Frank Turksma (KNDB) en Dani Moedikdo (DA).
 
Bron: Centraal Bureau Drogisterijbedrijven
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017