Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Johan Boeijnga volgt Ignace van Poecke op als C...

Branchenieuws

Johan Boeijnga volgt Ignace van Poecke op als COO van Kruidvat Benelux

15 oktober 2014
Deel met je vrienden
 
Johan Boeijnga volgt Ignace van Poecke op als COO van Kruidvat Benelux

Ignace van Poecke (61), Chief Operating Officer (COO) van Kruidvat Benelux, heeft aangekondigd zijn taken en verantwoordelijkheden binnen A.S. Watson gefaseerd te willen afbouwen. Hij draagt zijn werkzaamheden vanaf 1 januari a.s. over aan Johan Boeijenga (51). Daarnaast maakt directeur Supply Chain van A.S. Watson Health & Beauty Benelux, Jeroen van der Hamsvoort (42), per 1 januari 2015 een overstap naar ICI PARIS XL Nederland. Hier zal hij de functie van COO vervullen.
 
Van Poecke zal projectmatige werkzaamheden blijven verrichten en A.S. Watson vertegenwoordigen in brancheorganisaties en overlegorganen zoals het Centraal Bureau Drogisterijbedrijven en de Raad Nederlandse Detailhandel. Opvolger Boeijenga heeft bij Ahold/Albert Heijn, Jumbo Supermarkten en DA Holding zeer ruime ervaring opgedaan in algemeen- en operationeel retail management. In zijn nieuwe functie als COO van Kruidvat Benelux rapporteert Boeijenga aan Gerard van Breen, CEO van A.S. Watson Health & Beauty Benelux.

Jeroen van der Hamsvoort naar ICI PARIS XL Nederland

Jeroen van der Hamsvoort (42), directeur Supply Chain van A.S. Watson Health & Beauty Benelux, maakt per 1 januari 2015 een stap binnen A.S. Watson. Als COO van ICI PARIS XL Nederland rapporteert hij aan Leo van Welij, Regional Managing Director Luxury Western Europe A.S. Watson. Voor zijn loopbaan bij A.S. Watson was Van der Hamsvoort onder andere werkzaam als CFO van Struik Foods Group. Hij startte zijn loopbaan bij Ahold waar hij verschillende managementposities binnen zowel logistiek als finance vervulde.
 
Gerard van Breen: “Ik wil Ignace en Jeroen bedanken voor hun inzet en hun bijdrage aan de goede resultaten van onze organisatie. Ignace heeft de afgelopen 19 jaar in het bijzonder belangrijke stappen gemaakt in de winkeloperatie van Kruidvat in Nederland en België. A.S. Watson is daarnaast blij invulling te kunnen geven aan de ambitie van Jeroen om zijn retail ervaring verder te verbreden. Met genoegen verwelkomen wij Johan Boeijenga. Mede door zijn ruime ervaring in algemeen- en operationeel retail management verwachten wij onze positie als marktleider verder te versterken.”
 

Bron: A.S. Watson Health & Beauty Benelux
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017