Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Koninklijke Utermöhlen NV van start met buitend...

Branchenieuws

Koninklijke Utermöhlen NV van start met buitendienst

19 maart 2015
Deel met je vrienden
 
Koninklijke Utermöhlen NV van start met buitendienst
Met het aanstellen van Rayonmanagers Astrid Pieper en Jan Boeijink gaat Koninklijke Utermöhlen NV vanaf heden van start met een buitendienst voor het bezoeken van drogisterij en apotheek.
 

Ruime ervaring

Rayonmanagers Astrid Pieper en Jan Boeijink hebben beide ruime ervaring in het drogisterij- en apothekerskanaal en zijn bij vele ondernemers een bekende naam. Astrid Pieper zal Rayon Noord/Midden-Nederland vertegenwoordigen en Jan Boeijink zal het Rayon Midden/Zuid-Nederland op zich nemen.
 

Meer informatie en advies

Door het aanstellen van een eigen buitendienst wil Koninklijke Utermöhlen NV de winkelvloer voorzien van meer informatie en advies over de kraamzorg,- wondzorg,- zelfzorg,- en insectenproducten van de merken HeltiQ en ByeBites. Het verstrekken van goede productinformatie en het geven van adviezen over de aandoening zijn essentieel voor een goed consumentenadvies. Daarnaast wil het bedrijf een duidelijke positionering in het schap opbouwen en de merken een duidelijk gezicht geven.  
 
Met extra ondersteuning van huidige accountmanagers Arne Koolmeijer en Marieke Nieuwe Weme beschikt Koninklijke Utermöhlen NV over een compleet en enthousiast  verkoopteam voor dit kanaal.  
 
Het verbeteren van producten en het ontwikkelen van innovaties is een belangrijke kernwaarde van Koninklijke Utermöhlen NV. Naast Nederland is het bedrijf tevens internationaal actief en levert het zijn producten naar maar liefst 57 landen.
 
 
 
 
 
Bron: Koninklijke Utermöhlen NV
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017