Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Kruidvat lanceert webshop met brillen op sterkte

Branchenieuws

Kruidvat lanceert webshop met brillen op sterkte

23 augustus 2013
Deel met je vrienden
 
Kruidvat lanceert webshop met brillen op sterkte
Op www.kruidvat.nl/brillen is drogisterijketen Kruidvat gestart met de verkoop van brillen op sterkte. Consumenten kunnen online een complete bril bestellen voor slechts 37,95 euro. Hiermee biedt Kruidvat de laagste vaste prijs in de markt. De webshop biedt keuze uit meer dan 600 monturen, waaronder ook brillen voor kinderen. De brillen kunnen online gepast worden door een foto van het gezicht te uploaden. Dankzij de unieke software wordt bovendien de pupilafstand gemeten voor het juist inslijpen van de glazen.
 

Logische stap

Kees Buur, directeur inkoop van Kruidvat: “deze service is een logische uitbreiding van ons assortiment. Sinds de jaren negentig is Kruidvat al actief in de optiekmarkt. Naast de verkoop van leesbrillen, braken wij al eerder de markt open door de scherpe prijs van onze lenzen en vloeistoffen. Kruidvat is nu één van de grootste verkoopkanalen van contactlenzen en contactlensvloeistof buiten de optiekbranche. Met dit nieuwe initiatief bieden we klanten een betaalbare complete bril op maat.”
Bron: A.S. Watson
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017