Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Marketingrapport Drogisterijen 2014

Branchenieuws

Marketingrapport Drogisterijen 2014

24 april 2014
Deel met je vrienden
 
Marketingrapport Drogisterijen 2014
Van Es Marketing Services heeft een uitvoerig onderzoek uitgevoerd onder drogisterijen in Nederland. Daarnaast is er een consumentenonderzoek uitgevoerd naar het oriëntatie- en koopgedrag van de consument met betrekking tot lichaamsverzorgende producten. De onderzoeksresultaten zijn gepubliceerd in het vandaag verschenen Marketingrapport Drogisterijen 2014.
 

Een compleet overzicht

Het Marketingrapport Drogisterijen 2014 biedt een actueel en compleet overzicht van het inkoopgedrag, de leveranciers, het media-gebruik en de ontwikkelingen in de drogisterijbranche in Nederland en het consumentengedrag met betrekking tot de aankoop van lichaamsverzorgende producten. Het oriëntatie- en inkoopgedrag van drogisterijen wordt helder in beeld gebracht. Daarnaast toont het onderzoeksrapport het oriëntatie- en koopgedrag van de consument met betrekking tot lichaamsverzorgende producten. Voor producent, groothandel en branche gerelateerde organisaties is het van essentieel belang om de doelgroep succesvol te kunnen benaderen. Het rapport is de ideale blauwdruk voor het marketingbeleid van toeleveranciers. Het onderzoeksrapport telt 67 pagina’s op A4-formaat in kleurendruk en is Nederlandstalig. Bij diverse thema’s worden de onderzoeksresultaten vergeleken met de voorgaande edities van het onderzoek onder drogisterijen en de Nederlandse consument. Hierdoor is men in staat om in te spelen op de actuele trendmatige ontwikkelingen in de branche. Zijn drogisterijen uw doelgroep dan is het onderzoeksrapport een absolute aanrader.
 
Meer informatie over het Marketingrapport Drogisterijen 2014 vindt u op www.marktdata.nl.
 
Van Es Marketing Services is een gerenommeerd onderzoeksbureau en is gespecialiseerd in brancheonderzoeken op het gebied van inkoopgedrag en marktontwikkelingen. Meer informatie vindt u op www.marktdata.nl.
Bron: Marktdata
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017