Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Medicijnwebsite Apotheek.nl krijgt een 8,1

Branchenieuws

Medicijnwebsite Apotheek.nl krijgt een 8,1

08 juni 2016
Deel met je vrienden
 
Medicijnwebsite Apotheek.nl krijgt een 8,1

Bezoekers waarderen Apotheek.nl, de website van apothekers met onafhankelijke medicijninformatie, goed. Dit blijkt uit onderzoek van TNS NIPO in opdracht van Apotheek.nl onder 1185 gebruikers van de website.

Een dikke acht

Bezoekers beoordelen de website met een 8,1 en zorgverleners, ruim een derde van de respondenten, geven zelfs een 8,3. Het overgrote deel van de respondenten noemt de informatie op de website begrijpelijk, betrouwbaar, onafhankelijk en volledig.

Eén respondent geeft aan: “Het is begrijpelijke taal en de informatie is volledig. Ik vind ook de doorklikmogelijkheden fijn.” Een andere respondent: “Overzichtelijk, duidelijke taal, duidelijke vormgeving, geüpdatet.”

Druk bezocht

Met 1,3 miljoen bezoekers mag Apotheek.nl zich een zeer frequent bezochte website noemen. De meerderheid komt binnen via zoekmachines, de website is dan ook zeer goed vindbaar door een hoge ranking. 

Meer dan een website

Er is meer dan alleen Apotheek.nl. De App Store en Google Play bieden, heel handig, een offline versie van Apotheek.nl: de Appotheek.

 
Bron: KNMP
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017