Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Nascholingsplatform 'Zorg dat je bijblijft!' ge...

Branchenieuws

Nascholingsplatform 'Zorg dat je bijblijft!' gelanceerd

19 januari 2016
Deel met je vrienden
 
Nascholingsplatform 'Zorg dat je bijblijft!' gelanceerd
Vanaf nu kunnen drogisten en assistent-drogisten gemakkelijk online aan de slag met het nieuwe nascholingsplatform ‘Zorg dat je bijblijft!’ op www.nascholingdrogisterij.nl.  Wat kun je precies verwachten van dit digitale platform?
 

Behoefte aan nascholing

Vanuit de drogisterijbranche was er behoefte aan een nascholing die niet alleen opgedane kennis herhaalt, maar ook adviesvaardigheden oefent en verbetert. In nauwe samenwerking met inhoudsdeskundigen en medewerkers uit de winkels van de drogisterijbedrijven is er daarom hard gewerkt aan de ontwikkeling van een nieuwe nascholing in de vorm van een online platform, welke afgelopen 13 januari officieel live is gegaan. 
 

Kennis behouden, actualiseren en verbeteren

Met dit platform kunnen assistent-drogisten en drogisten hun kennis en adviesvaardigheden op peil houden, actualiseren en verbeteren. Dankzij verschillende leervormen gaat het leren bijna als vanzelf. Zo wordt er veel gebruik gemaakt van video’s en voorbeeldcases en bevat de nascholing veel aantrekkelijke thema’s.
 

Aan de slag

Waar wacht je nog op? Aanmelden voor ‘Zorg dat je bijblijft’ kan op www.nascholingdrogisterij.nl. De website is ook toegankelijk op tablets en smartphones, waardoor je op elk verloren momentje nieuwe kennis kunt opdoen. 
 

Let op: Werk je bij een filiaal van Kruidvat, Trekpleister of Etos? Dan gaan de aanmeldingen centraal via jouw eigen hoofdkantoor.

 
Bron: Centraal Bureau Drogisterijbedrijven
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017