Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>NCV-leden kiezen nieuwe bestuursleden

Branchenieuws

NCV-leden kiezen nieuwe bestuursleden

30 april 2015
Deel met je vrienden
 
NCV-leden kiezen nieuwe bestuursleden
Afgelopen woensdag 22 april zijn tijdens de NCV-ledenvergadering nieuwe bestuursleden gekozen. Dit verandert er binnen het bestuur van de Nederlandse Cosmetica Vereniging (NCV).
 

Nieuwe bestuursleden

De NCV is de branchevereniging van fabrikanten en importeurs van producten voor de persoonlijke verzorging, zoals shampoo, deodorant, zonnecosmetica en geuren. Tijdens de laatste NCV-ledenvergadering zijn mevrouw J. Lijbers (Unilever Benelux), de heer J.C. Bondy (L’Oréal Nederland) en de heer I. de Jonghe (Henkel Beauty Care) op voordracht van het NCV-bestuur door de leden benoemd. De heer L. Hertz (Elha Cosmetics) heeft zich herkiesbaar gesteld, waarna de leden hebben ingestemd met zijn herbenoeming. 
 

NCV-bestuur

Lid van het NCV-bestuur zijn verder: mevrouw M. van Ee (voorzitter, hannah SIRC) en de heren P. van Dansik (Delarange Cosmetics), B. van Iterson (vice-voorzitter, KAO Benelux), R.J.W. Manhoudt  (Procter & Gamble Nederland) en R. Pannevis (Beiersdorf).
 

Afscheid bestuursleden

Afscheid is genomen (deels tijdens het verenigingsjaar) van mevrouw A.E.E. de Haan (Unilever Benelux) en de heren E. Dumez (Henkel Beauty Care), F. Pierik (Coty Benelux) en U. Springer (L’Oréal Nederland). 
 
Bron: Nederlandse Cosmetica Vereniging
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017