Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Nicolette van Dam wint Beauty Icoon Award

Branchenieuws

Nicolette van Dam wint Beauty Icoon Award

15 april 2014
Deel met je vrienden
 
Nicolette van Dam wint Beauty Icoon Award
Tijdens de uitreiking van de 4e editie van de Holland Beauty Awards is Nicolette van Dam in de prijzen gevallen. De presentatrice ging naar huis met de Beauty Icoon Award. Deze categorie is dit jaar voor het eerst opgenomen in de Holland Beauty Awards verkiezing. 
 
De jaarlijkse Holland Beauty Awards zijn een gezamenlijk initiatief van de glossy magazines Beau Monde, Grazia, Marie Claire, Nouveau en Styletoday.nl. Dit jaar heeft de consument weer massaal gestemd op de beste innovaties op beautygebied van het afgelopen jaar.
 

Beauty Icoon

Nicolette is blij met de award: “Ik voel me vereerd, juist omdat dit een publieksstemming is, al is “icoon” een groot woord. Ik heb een waanzinnig gestylde shoot voor Beau Monde gedaan en recentelijk ook een supershoot voor Grazia, maar normaal gesproken ga ik “easy” de deur uit. Ik probeer de dingen die ik doe zo goed mogelijk te doen en vind het fijn om er goed verzorgd uit te zien.” 
 
Uitgever Glossy’s Dolly van den Akker: “Nicolette is een beauty in alle opzichten. Haar schoonheid komt zowel van binnen als van buiten. Onze lezeressen bewonderen haar om haar ongelooflijke veelzijdigheid. Zij combineert succesvol haar moeder- én zwangerschap met haar drukke werkschema. Naast haar carrière als presentatrice is ze ook ondernemer en ambassadeur van UNICEF. Door haar natuurlijke schoonheid, haar talent en toegankelijke persoonlijkheid wil de moderne vrouw zich graag met Nicolette associëren. Wij zijn heel blij om de Beauty Icoon Award aan haar te mogen uitreiken.” 
 
 

De winnaars op een rij 

Samen met de hoofdredacteuren van Beau Monde, Grazia, Marie Claire en Nouveau en de Regional Managing Director Luxury Western Europe A.S. Watson Leo van Welij heeft Nicolette de Holland Beauty Awards aan de winnaars in de tien categorieën uitgereikt: 
 
Lippen: Clinique Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm Grandest Grape 
Ogen: Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll 
Foundation/primer: Chanel Les Beiges 
Damesgeuren: Chloé SeeByChloé 
Herengeuren: Dior Homme Cologne 
Nagels: Essie Cuticle Oil 
Gezichtsverzorging Luxe: Lancôme Advanced Génifique 
Gezichtsverzorging: L'Oréal Paris Skin Perfection Serum 
Lichaamsverzorging: Shiseido Super Slimming Reducer 
Haar: Toni&Guy Hair Meet Wardrobe Glamour Volume Plumping Whip 
 
Deze producten mogen een jaar lang de titel ‘Winnaar Holland Beauty Award 2014’ dragen.
 
De Holland Beauty Awards zijn voor de derde keer op rij mede mogelijk gemaakt door ICI PARIS XL.
Bron: Sanoma
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017