Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Nieuw hulpmiddel tegen overvallen en agressie b...

Branchenieuws

Nieuw hulpmiddel tegen overvallen en agressie bij bedrijven

02 april 2014
Deel met je vrienden
 
Nieuw hulpmiddel tegen overvallen en agressie bij bedrijven
Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) lanceert de nieuwe groepstraining Veiligheid. Ondernemers en medewerkers kunnen, met subsidie van het ministerie van Veiligheid en Justitie, in groepen van 12 tot 20 personen oefenen in het voorkomen van, en omgaan met agressieve klanten, (winkel)diefstal en overvallen. Ook komt er een acteur aan te pas die de cursisten betrekt in rollenspellen. 
 

Trainingen in ere hersteld

Het CCV treedt met deze trainingen in het voetspoor van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD). Met het verdwijnen van dit HBD zijn eerdere trainingen op dit vlak gestopt. “Door het aanbieden van vernieuwde trainingen door het CCV worden deze praktische en nuttige trainingen weer in ere hersteld”, aldus Hendrik-Jan Kaptein, Hoofd Lokale Projecten bij het CCV. “Want alleen door de praktijk te oefenen maak je je bepaalde vaardigheden eigen.”
 

Op locatie

De training wordt georganiseerd in één van de deelnemende bedrijven of op een geschikte locatie in de buurt. De organiserende partij dient zelf te zorgen voor de faciliteiten op locatie en voor voldoende deelnemers. Het CCV levert een deskundige trainer met de benodigde lesmiddelen en een trainingsacteur. Na afloop ontvangen alle deelnemers een certificaat en een boekje met praktische tips en adviezen. Voor de training wordt € 500,- (excl. BTW) in rekening gebracht bij de aanvrager. De andere helft (€ 500,-) wordt betaald uit een subsidie van het ministerie van Veiligheid en Justitie.
 
Meer informatie of boekingen: secretariaat Lokale Trainingen, telefoon 030 751 67 98, e-mail: lokaletraining@hetccv.nl of kijk op www.ccv-veiligondernemen.nl.
Bron: CCV
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017