Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Nieuwe groep drogisten stapt over op D.I.O.

Branchenieuws

Nieuwe groep drogisten stapt over op D.I.O.

16 oktober 2015
Deel met je vrienden
 
Nieuwe groep drogisten stapt over op D.I.O.

Afgelopen 6 oktober stapten opnieuw negen ondernemers over op de D.I.O.-formule. Dit werd ingeluid met een speciale champagnelunch op het hoofdkantoor in Diemen.

Kennismaken

De dag bestond voor de ondernemers uit het zien van een hoop nieuwe gezichten. Zo maakten ze kennis met hun eigen winkelaccountmanager, het eerste aanspreekpunt voor de ondernemer. Ook ontmoetten ze de afdeling waarmee ze vaak contact zullen hebben: de verkoopafdeling. Na een kort praatje met hen volgde een tour door het kantoor en het distributiecentrum. Een unieke ervaring om mee te lopen op de logistieke weg van begin tot eind. Tijdens de feestelijke lunch werd er geproost op de samenwerking. De ondernemers zullen op 1 januari 2016 officieel toetreden tot de D.I.O.-familie. 

D.I.O.-ritueel

De bijeenkomsten met nieuwe ondernemers zijn inmiddels een echt D.I.O.-ritueel geworden. Een persoonlijke manier van kennismaken voor de ondernemers, waardoor ze zich alvast helemaal betrokken voelen bij de organisatie. 

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017