Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Nivea wint FNLI 'Merk van het Jaar' Award 2013

Branchenieuws

Nivea wint FNLI 'Merk van het Jaar' Award 2013

07 oktober 2013
Deel met je vrienden
 
Nivea wint FNLI 'Merk van het Jaar' Award 2013
Cosmeticamerk Nivea is uitgeroepen tot ‘Merk van het Jaar’ in de categorie 'Persoonlijke verzorging en schoonmaak'.  De FNLI Awards werden voor de zevende keer uitgereikt.
 
De prijs werd tijdens de jaarbijeenkomst van de Federatie Nederlandse Levensmiddelen Industrie (FNLI) overhandigd. Het huidverzorgingmerk scoorde van alle merken het hoogst op kwaliteit, innovatiekracht en expressiviteit in het jaarlijkse grootschalige consumentenonderzoek.
 

Leidend in kwaliteit en innovatie

"Wij zijn zeer verheugd met het winnen van deze Award. Voor ons is dit een bevestiging dat Nivea met ruim honderd jaar ervaring nog steeds leidend is als het gaat om kwaliteit en innovatie", zegt Ellen van Lemmen-Verbruggen, woordvoerder van Nivea. 
 

Beoordeling

In totaal werden 85 A-merken beoordeeld op hun merkkracht door een panel van zo’n 13 duizend consumenten. Belangrijkste voorwaarde voor de beoordeling was dat de respondenten het merk kennen, ongeacht of hij of zij het wel niet koopt. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in ruim 500 beoordelingen per merk en in totaal circa zestigduizend merkbeoordelingen.
Bron: NU.nl
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017