Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Philips komt met thuiszorgoplossing CareSensus

Branchenieuws

Philips komt met thuiszorgoplossing CareSensus

09 juni 2016
Deel met je vrienden
 
Philips komt met thuiszorgoplossing CareSensus

Philips introduceert in samenwerking met een van de grootste franchise thuiszorgorganisaties ter wereld, het Amerikaanse Right at Home, CareSensus. Slimme sensoren in huis om kwetsbare ouderen langer thuis te laten wonen.

Slimme sensoren

Het platform werkt met connected sensoren – zonder camera – die strategisch maar discreet in de woning worden aangebracht. De sensoren monitoren de hele dag en kunnen uiteindelijk ongebruikelijke activiteitenpatronen herkennen. Zo kunnen dingen als plotseling vaak naar de wc moeten of ongewoon langzaam zijn met opstaan erop wijzen dat er iets niet klopt.

Online platform

Op het Philips CareSensus platform kunnen teamleden van het zorgteam de gedragsveranderingen herkennen via een intuïtief online dashboard met verschillende schermen. Zo kan tijdig ingegrepen worden wanneer de gezondheid verslechtert en voordat zich iets ernstigs voordoet. De mantelzorger in de familie krijgt ook toegang tot het dashboard, zodat deze regelmatig kan bijhouden hoe het met zijn familielid gaat. 

Right at Home

Right at Home, een van de grootste franchise thuiszorgorganisaties ter wereld, is de eerste zorginstelling die direct gebruik gaat maken van het nieuwe platform. Het wordt om te beginnen op 25 locaties in de Verenigde Staten geïntroduceerd. 

Vraag naar zorgpersoneel

De vraag naar zorgpersoneel overstijgt het aanbod wereldwijd. Dit initiatief van Philips en Right at Home zal helpen om aan de toenemende vraag naar thuiszorg tegemoet te komen én om het welzijn van cliënten te verbeteren.

 
Bron: Philips
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017