Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Pour Vous Nederland is klaar voor de toekomst

Branchenieuws

Pour Vous Nederland is klaar voor de toekomst

17 september 2015
Deel met je vrienden
 
Pour Vous Nederland is klaar voor de toekomst

Pour Vous Nederland breidt haar portfolio uit en streeft hiermee naar een top drie positie op de Nederlandse markt. Wat gaat er precies gebeuren?

Schaalvoordeel

Zelfstandige ondernemers van parfumeriezaken en/of combinatiewinkels die voldoen aan de kwalitatieve criteria volgens het depositair stelsel krijgen de mogelijkheid om Pour Vous aspirant lid te worden van de organisatie. Dit houdt in dat ze kunnen profiteren van het inkoopvoordeel en de marketingondersteuning die AS Watson als internationaal leider in de retailwereld biedt en vervolgens doorgroeien naar een High End Premium Pour Vous Store. 

Luxe, kwalitit en service blijft

Het zelfstandige ondernemerschap dat gepaard gaat met de persoonlijke band met de klant wordt dus aangevuld met een schaalvoordeel dat de overkoepelde organisatie biedt. Er kunnen zo efficiënter zaken gedaan worden, terwijl luxe, kwaliteit en service blijven. 

Pour Vous 

Pour Vous maakt als zelfstandig merk onderdeel uit van ICI PARIS XL Nederland BV. Pour Vous wordt binnen deze organisatie als franchise keten verder ontwikkeld. Op dit moment zijn 35 franchise winkels onder de naam Pour Vous. 

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017