Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Spotter: onmisbare GPS-tracker voor waardevolle...

Branchenieuws

Spotter: onmisbare GPS-tracker voor waardevolle bezittingen

02 juli 2015
Deel met je vrienden
 
Spotter: onmisbare GPS-tracker voor waardevolle bezittingen
Altijd met een veilig gevoel op stap en de exacte locatie kunnen achterhalen van alles wat je lief is. Of het nu om je kind, bagage of om andere waardevolle bezittingen gaat. Met de Spotter kan het!
 

GPS-tracker

De Spotter heeft met 61 x 44 x 16 mm een fijn formaat en is met 35 gram lichtgewicht te noemen waardoor hij makkelijk mee te dragen is. Door de mini GPS-tracker aan je kinderen mee te geven of in je koffer te stoppen verlies je waardevolle bezittingen nooit uit het oog. 
 

App

Je kunt de locatie van een persoon of waardevolle bezitting waar je ook bent bekijken via het internet of de speciale app voor smartphone en tablet. De mobiele GPS-tracker verstuurt bij beweging automatisch elke 60 seconden een locatie en bij ‘stilstand’ elke 30 minuten. Alle locaties zijn gedurende 24 uur terug te zien. 
 

In geval van nood

Voor noodgevallen is er het SOS-alarm. Door vijf seconden op de SOS-knop te drukken wordt de gekoppelde gebruiker gewaarschuwd, ontvangt hij of zij de locatie van de tracker en kan er zelfs gebeld worden met de drager.
 

Europese dekking

De Spotter heeft Europese dekking, voldoet aan de hoogste normen op het gebied van databeveiliging en heeft de hoogste GPS-klasse. De app is gratis te downloaden voor iOS en Android toestellen en werkt via het GSM-netwerk op prepaidbasis.
 
Je koopt de Spotter exclusief bij Kruidvat voor € 69,95, inclusief een gratis prepaid-tegoed van één maand. 
 
Bron: A.S. Watson Health & Beauty Benelux
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017