Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>The Read Shop breidt flink uit

Branchenieuws

The Read Shop breidt flink uit

16 juni 2016
Deel met je vrienden
 
The Read Shop breidt flink uit

De boekenformule heeft dit jaar al acht vestigingen geopend en deze maand komen er daar nog vier bij.  The Read Shop opent in Scharendijke, Heerjansdam, Naaldwijk en Schiedam.

Samenwerkingen

The Read Shop richt zich vooral op samenwerkingen met andere franchiseformules en opent verschillende combinatiewinkels. “Als je de omzet en loonkosten per vierkante centimeter gaat uitrekenen, dan werkt het niet”, aldus algemeen directeur Jos Boot aan Retailwatching. 

Drogisterij- en huishoudformules

De nieuwe combiwinkels in Scharendijke en Heerjansdam zijn in samenwerking met drogisterijketen D.I.O. en huishoudformule Prima. “The Read Shop heeft ervaring met combinatiewinkels en is in zijn soort de enige die deze samenwerking zo aangaat. Het assortiment in de combinatiewinkel is wat wij graag in Scharendijke willen bieden aan de klant en daarom hebben wij gekozen voor de samenwerking met The Read Shop, DIO en Prima”, aldus Michel Fennet, franchisenemer van de vestiging in Scharendijke.

Foodformule

Naast non-foodformules en supermarktketens heeft The Read Shop ook plannen om een combinatiewinkel te openen met foodformule Kaldi. 

 
Bron: De Nationale Franchise Gids
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017