Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Tips voor ondernemers: slim omgaan met contant...

Branchenieuws

Tips voor ondernemers: slim omgaan met contant geld

21 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Tips voor ondernemers: slim omgaan met contant geld

Hoewel pinnen de overhand heeft, blijven ondernemers ook contant geld binnen krijgen: ongeveer een derde van de omzet. Duur, omslachtig en vol risico’s. Tijdens de Week van het Geld introduceert de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen (SBEB) de campagne ‘Slimme trucs met contant geld’, vol tips voor ondernemers.

Contant is duur

De kosten van contant geld zijn voor ondernemers de afgelopen jaren duidelijk toegenomen (Gemiddeld  per contante betaling in 2009: €0,22, in 2014 €0,25) en die trend zal doorzetten. Vandaar dat SBEB ondernemers wil helpen om slimmer om te gaan met contant geld.

Tips van goochelaar Roy

Goochelaar Roy van Rossum laat in drie video’s zien welke risico’s contant geld met zich meebrengt, en geeft tips hoe dit beter kan. Zo komen thema’s als overvalbuit en vals geld aan bod. En wist je bijvoorbeeld dat professioneel waardetransport helemaal niet zo duur hoeft te zijn? Je kunt de filmpjes onder andere bekijken via bit.ly/Pinnen-Zakelijk-Contant 

Bron: SBEB
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017