Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Toonbanktips Lijfblad 2

Branchenieuws

Toonbanktips Lijfblad 2

12 maart 2014
Deel met je vrienden
 
Toonbanktips Lijfblad 2
Een vernieuwde rubriek met leuke tips voor je klant en voor jezelf! Je leest in deze rubriek diverse gebruikerstips, adviestips en verkooptips gericht op de onderwerpen in dit nummer.
 

Let op leeftijd

Een gewone verkoudheid kan vaak met zelfzorggeneesmiddelen worden opgelost. Zoals een hoestdrank, neusspray of een wrijfmiddel voor het openen van de luchtwegen. 
 
Tip: adviseer altijd producten die geschikt zijn voor het kind en zijn leeftijd, want producten voor baby’s zijn milder en anders gedoseerd dan producten voor kindjes van vier jaar of ouder.
 

Zwavelgassen voorkomen voor een goede adem

Een slechte adem is een lastig probleem waar nog altijd een taboe op rust. Mensen met een slechte adem schamen zich vaak, de onzekerheid die dit met zich meebrengt, kan grote invloed hebben op hun leven.
 
Tip: adviseer mondspoelingen met de actieve ingrediënten zink en chloorhexidine. Deze kunnen de vorming van zwavelgassen in de mond voorkomen.
 

Een perfecte basis

Wanneer je na een lange dag in de spiegel kijkt, lijkt het weleens of alle make-up van je gezicht verdwenen is. Met een goede basis zorg je ervoor dat je na een werkdag nog prima door kan naar een volgende afspraak. 
 
Tip: een primer maakt de huid glad en egaal en zorgt ervoor dat gezichtsmake-up langer op zijn plek blijft zitten. Primers zijn er in verschillende vormen en hebben verschillende functies. Zo bestaan er gels, crèmes en poeders die de huid matteren, roodheid neutraliseren en poriën opvullen. Je brengt een primer aan over je dagcrème en onder je foundation.
 
Heb jij een handige toonbanktip voor je collega’s in de drogisterij? Stuur hem dan naar info@lijfblad.nl onder vermelding van Toonbanktip. Wie weet zie je jouw tip binnenkort terug in Lijfblad!
 
Het volledige artikel lees je in Lijfblad 2.
Bron: Lijfblad 2
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017