Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Twee nieuwe directieleden benoemt

Branchenieuws

Twee nieuwe directieleden benoemt

05 december 2017
Deel met je vrienden
 
Twee nieuwe directieleden benoemt

A.S. Watson Benelux heeft Brenda Smith benoemd tot Director Marketing & Customer Experience Health & Beauty Benelux. Smith wordt verantwoordelijk voor de afdeling Marketingcommunicatie, Media & CRM, Formule Ontwikkeling, PR & Interne Communicatie en Customer Service. Zij treedt in de voetsporen van Milo Laseur. Laseur zal na ruim 8 jaar in deze functie zijn taken op 1 februari 2018 overdragen, om meer tijd te besteden aan andere interesses en zijn gezin.

Esther Koetsier zal op dezelfde dag beginnen aan een nieuwe loopbaan als Trading Director ICI PARIS XL Benelux.

Achtergrond

Brenda Smith (43) begon haar loopbaan bij A.S. Watson in december 2014 als Adjunct-Directeur Marketingcommunicatie & CRM. In deze functie heeft zij een significante bijdrage geleverd aan de verdere professionalisering en digitalisering van de marketing voor de ketens Kruidvat en Trekpleister. Ook heeft zij met haar team een succesvol CRM programma in België gelanceerd. Hiervoor bouwde zij een lange staat van dienst op het gebied van marketing op. Zo was zij werkzaam in verschillende marketingfuncties bij Sara Lee en Douwe Egberts Masterblenders.

 

 

 

 

Esther Koetsier (52) trad in januari 2015 in dienst van A.S. Watson als Adjunct-Directeur Inkoop Health & Beauty Benelux. Hier is zij onder meer initiator geweest in het ontwikkelen van de health-strategie, waarin gezondheidsproducten voor iedereen bereikbaar worden gemaakt. Hiervoor was zij werkzaam bij verschillende retailers, waar zij zeer ruime ervaring heeft opgedaan op het gebied van Inkoop en Marketing. 

 

 
Bron: A.S. Watson Health & Beauty Benelux
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017