Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Tweede groep drogisten maakt overstap naar D.I.O.

Branchenieuws

Tweede groep drogisten maakt overstap naar D.I.O.

18 maart 2015
Deel met je vrienden
 
Tweede groep drogisten maakt overstap naar D.I.O.
Nadat zes drogisten eind januari op het hoofdkantoor van D.I.O. drogisterijen in Diemen hun D.I.O. contract ondertekenden, was deze week de tweede groep ondernemers aan de beurt. Deze keer waren het wederom zes drogisten die tegelijkertijd overstapten naar de D.I.O. formule. Na het succes van januari, werden ook deze ondernemers op het hoofdkantoor uitgenodigd om op informele wijze hun toekomstige organisatie en de medewerkers beter te leren kennen.
 

Logistieke proces

De dag werd ingeluid met een warm welkomstwoord van algemeen directeur Jos Jongstra. De andere directieleden en de medewerkers van de afdeling accountmanagement deden het beleid van D.I.O. uitgebreid uit de doeken en de drogisten konden van gedachten wisselen over de huidige stand van zaken in de drogisterijwereld. Na deze sessie werd de groep langs alle afdelingen geleid. Daar konden ze alvast kort kennis maken met de medewerkers van alle afdelingen en vooral met de televerkopers, met wie zij het meeste contact zullen hebben zodra ze bestellingen gaan plaatsen. Het hoogtepunt was misschien wel de toer die zij maakten door het magazijn. De ondernemers vonden het interessant om het logistieke proces eens van A tot Z met eigen ogen te kunnen aanschouwen.
 

Ondertekenen

Na deze kennismaking met het bedrijf, was het aan het eind van de ochtend tijd voor de ondernemers om het contract te ondertekenen. De luxe champagne-lunch die daarna volgde was speciaal georganiseerd om met de nieuwe leden de toetreding tot D.I.O. drogisterijen te vieren. Er werd geproost op de succesvolle toekomstige samenwerking. Op deze manier zijn de nieuwe D.I.O.-leden, die in juli officieel toetreden tot de D.I.O. familie, alvast betrokken bij hun nieuwe organisatie.
 
Bron: FACO/ D.I.O. Drogisterijen
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017