Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Vemedia Consumer Health neemt Stardea over

Branchenieuws

Vemedia Consumer Health neemt Stardea over

01 maart 2016
Deel met je vrienden
 
Vemedia Consumer Health neemt Stardea over

Afgelopen week kondigt Vemedia Consumer Health de overname van Stardea aan, een snel groeiend Italiaans bedrijf in de Consumer Healthcare. De overname volgt snel op de overname van Oenobiol, eerder deze maand. 

Stardea

Het in Parma (Italië) gevestigde Stardea is gespecialiseerd in de ontwikkeling, marketing, verkoop en distributie van zogenaamde nutraceuticals: voedingsmiddelen of supplementen met een gezondheidsbevorderend effect. Het bedrijf groeit flink en bepaalde in 2015 een omzet van twaalf miljoen euro. Activiteiten vinden vooral in Italië plaats. 

Goede koop

Voor Vemedia is de overname van Stardea de tweede grote aanwinst dit jaar. De verkoopkracht en het uitgebreide assortiment van Stardea gecombineerd met het krachtige merk Vemedia gaan Vemedia een sterke positie geven op de Italiaanse markt. Ook de toekomst ziet er goed uit. Vemedia zal Stardea ondersteunen in het ontwikkelen en lanceren van nieuwe innovatieve producten voor de consument.

 
Bron: Vemedia Consumer Health
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017