Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>V&D sluit, wat zijn de gevolgen voor Ici Parix...

Branchenieuws

V&D sluit, wat zijn de gevolgen voor Ici Parix XL?

18 februari 2016
Deel met je vrienden
 
V&D sluit, wat zijn de gevolgen voor Ici Parix XL?

Door de sluiting van warenhuis V&D moet Ici Paris XL ook afscheid nemen van 24 shop-in-shops. Ontzettend jammer voor zowel consumenten als medewerkers. Wat betekent dit voor hen?

Arbeidsplaatsen

De sluiting van V&D heeft gelukkig geen gevolgen voor de arbeidsplaatsen van de vaste medewerkers die werkzaam waren in de shop-in-shops in de V&D-warenhuizen. Zij worden overgeplaatst naar andere Ici Paris XL-winkels en kunnen zo hun baan behouden. Dat maakte de directie van Ici Paris XL vandaag bekend.

De succesvolle parfumerieketen betreurt de sluiting van V&D. “De shop-in-shops zijn altijd een goede aanvulling geweest op onze strategie. Wij zijn graag aanwezig op toegankelijke locaties, waar ook onze klanten zich bevinden”, zegt Jeroen van der Hamsvoort, directeur van Ici Paris XL Nederland. 

Andere vestigingen

Voor klanten is het eenvoudig, zij kunnen vanzelfsprekend in nabijgelegen parfumeriewinkels van Ici Paris XL blijven profiteren van het aanbod, de persoonlijke aandacht, service en scherpe prijzen van de keten. 

 
Bron: Newslab
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017