Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2014 van start!

Branchenieuws

Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2014 van start!

10 juli 2014
Deel met je vrienden
 
Verkiezing Beste Zelfzorgadviseur 2014 van start!
De ‘Beste Zelfzorgadviseur’-verkiezing (voorheen Gouden Gaper) gaat weer van start! Doe jij ook mee? Of weet je een collega die deze titel verdient? Vanaf nu kun je jezelf of iemand anders aandragen als kandidaat! 
 
De verkiezing is een initiatief van Lijfblad en het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg van het CBD. Met deze verkiezing word jij, assistent-drogist of drogist, in het zonnetje gezet die de consument het beste adviseert over zelfzorggeneesmiddelen. Jouw kennis en adviesvaardigheden staan hierbij centraal.
 

Doel

Goed advies bij zelfzorg is belangrijk. Verkeerd gebruik kan immers schadelijk zijn voor de gezondheid en jij kunt de klant helpen bij het maken van de juiste keuze en meer vertellen over het juiste gebruik. Doel van de verkiezing is het stimuleren van goede advisering  en de goede zelfzorgadviseurs in het zonnetje te zetten. Tegelijkertijd heeft de verkiezing als doel om binnen en buiten de branche aandacht te vragen voor het belang van goed zelfzorgadvies in de drogisterij. De winnaar mag zichzelf een jaar lang Beste Zelfzorgadviseur noemen en wint een supermooi prijzenpakket vol met mooie producten en mag een weekendje weg met vriend of vriendin!
 

Geef je op

Vorig jaar won Cristina Knollema-Lertora van Trekpleister Groningen de verkiezing. Word jij dit jaar de beste zelfzorgadviseur? Je kunt jezelf opgeven voor de verkiezing maar je kunt ook iemand anders nomineren, bijvoorbeeld je baas of je collega. Voorwaarde om te kunnen deelnemen aan de verkiezing, is dat de deelnemer werkt in een drogisterij met het keurmerk Erkend Specialist in Zelfzorg én een diploma drogist of assistent-drogist heeft. Deelnemers van de vorige jaren kunnen gewoon weer meedoen. Onder alle mensen die iemand hebben aangemeld, wordt een goodiebag vol verrassende producten verloot.
 

De verkiezing

Deelnemers aan de verkiezing maken eerst een kennistest. De beste 10 gaan door naar de volgende ronde en krijgen een mystery shopper op bezoek. In de derde ronde wordt na een persoonlijk gesprek met de  vakjury besloten wie de winnaar van 2014 wordt.
 
Aanmelden kan uitsluitend via deze link. De uiterste inzenddatum is 1 september 2014.
 
Het algemeen reglement
Bron: CBD
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017