Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Vijfde D.I.O.-vestiging in Suriname geopend

Branchenieuws

Vijfde D.I.O.-vestiging in Suriname geopend

01 mei 2013
Deel met je vrienden
 
Vijfde D.I.O.-vestiging in Suriname geopend

Afgelopen zaterdag is de vijfde D.I.O.-vestiging van ondernemer Arthuro Rodrigues in Suriname, Coppename geopend. De ondernemer heeft nog drie winkels in Paramaribo en een winkel in Lelydorp. Het succes van de eerste vier drogisterijen was zo groot, dat de eigenaar besloot uit te breiden met een vijfde winkel. 

En dat is een groot succes geworden. Tijdens de opening stonden er drommen met mensen voor de deur en gedurende de dag moest vijf man bewaking er voor zorgen dat klanten per aantal naar binnen mochten. Er was een plaatselijke tv-ploeg aanwezig en een aankondiging op drie radiostations. Dit alles heeft gezorgd voor een gigantische omzet tijdens deze openingsdag. 
 
Voor de Nederlanders die remigreren naar Suriname betekent de D.I.O. drogisterij een stukje herkenning. Daarnaast is het een geweldige manier om de naamsbekendheid van D.I.O. buiten de landsgrenzen te vergroten. 
 

D.I.O. Drogisterijen

D.I.O. is een drogisterij/parfumerie formule en is onderdeel van de retailorganisatie FACO. Er zijn ruim 175 winkels verspreid door heel Nederland. Ook heeft D.I.O. vestigingen in Suriname. Bijna alle D.I.O. winkels zijn eigendom van zelfstandige drogisten. De voornaamste producten in het assortiment zijn drogisterij- en cosmetica-artikelen. D.I.O. voert verschillende eigen merken o.a. Idyl en Madelief. Idyl is het beste goedkope alternatief voor A-merken en het Madelief merk staat voor groen en verantwoord. D.I.O. streeft ernaar om met de Madelief selectie een flinke bijdrage te leveren aan de bewustwording van een groen en verantwoord alternatief. D.I.O. is de afgelopen jaren snel gegroeid en heeft de ambitie deze groei ook de komende jaren door te zetten.
Bron: D.I.O. Drogist
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017