Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>V.I.P dagen Herôme Cosmetics

Branchenieuws

V.I.P dagen Herôme Cosmetics

02 april 2013
Deel met je vrienden
 
V.I.P dagen Herôme Cosmetics

Op 12, 13 en 14 maart vonden de traditionele V.I.P dagen weer plaats bij Herôme Cosmetics in Almere. Tijdens deze dagen werden zo’n 100 Herôme detaillisten warm ontvangen en op de hoogte gebracht van alle noviteiten binnen Herôme.

Daarnaast was er een interactieve presentatie over het verleiden van klanten en mogelijkheid tot het delen van ervaringen met elkaar. Het magazijn van Herôme wordt dan omgetoverd tot ware showroom, waar de producten op een bijzondere manier worden gepresenteerd.  Dit jaar was het thema Herôme, 100% Hollands, geheel in teken van ons prachtige Nederland en de aankomende troonswisseling. Dit was te merken aan de traditioneel geklede dames in rood, wit, blauwe en oranje jurkjes en aan de oer-Hollandse hapjes en de gezellige muziek van 100% NL dat door de wandelgangen klonk. Herôme Cosmetics hoopt met de acties en een aantrekkelijke spaaractie voor de medewerkers op de winkelvloer weer veel inspiratie en tools te hebben gegeven voor succesvol hand- en nageladvies en verkopen!

 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017