Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Vitaminstore ontvangt als eerste keurmerk ´Erke...

Branchenieuws

Vitaminstore ontvangt als eerste keurmerk ´Erkend Orthica Adviseur´

30 september 2013
Deel met je vrienden
 
Vitaminstore ontvangt als eerste keurmerk ´Erkend Orthica Adviseur´
Orthica overhandigde afgelopen vrijdag 27 september aan de directie van Vitaminstore, dé health specialist in Nederland, het eerste exemplaar van het keurmerk ‘Erkend Orthica Adviseur’.
 

Deskundig advies op maat

Orthica kent het keurmerk ‘Erkend Orthica Adviseur’ exclusief toe aan adviesdrogisten en gezondheidswinkels die zich onderscheiden met uitzonderlijke kennis over het Orthica-assortiment en ervaring met voedingssupplementen. Orthica ontwikkelde het keurmerk als waarborg van deskundig advies op maat, omdat de kwaliteit van een goed voedingsadvies minstens zo belangrijk is als de kwaliteit van het product. 
 

Vitaminstore

Alle 21 Vitaminstores in Nederland zijn benoemd tot Erkend Orthica Adviseur. De selectie is gebaseerd op een aantal duidelijk geformuleerde voorwaarden zoals het voeren van Orthica als eerste keuze adviesmerk met een breed aanbod en het afronden van Orthica trainingen waardoor adviseurs over voldoende kennis beschikken om de producten van Orthica op de juiste manier in het adviestraject te adviseren.
 

Een deskundige keten

Vitaminstore is vereerd om de commerciële relatie met Orthica op deze manier te bezegelen. Het keurmerk werd in ontvangst genomen door Koert Otten en Pepijn Aardewijn van Vitaminstore: “Door met al onze Vitaminstores het keurmerk te dragen laten we onze klanten zien dat we een deskundige keten zijn met veel kennis over de Orthica-producten. Ons personeel is in staat om onze klanten te voorzien van een gedegen en persoonlijk voedingsadvies op maat en informatie te geven over het Orthica-assortiment waarvan wij inmiddels gemiddeld 4 schapmeter per winkel aanbieden”.
 

Sticker

Erkend Orthica Adviseurs zijn vanaf nu duidelijk voor de klant te herkennen aan een prominente sticker op de winkelruit. De adviseurs hebben daarnaast ook het label toegekend gekregen op de website van Orthica. Adviesdrogisten en gezondheidsspeciaalzaken die erkennen dat kwaliteit en wetenschappelijke onderbouwing van producten belangrijk is voor een goed advies op maat, kunnen in aanmerking komen voor het keurmerk via de rayonmanagers van Orthica.
 
Bron: Orthica
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017