Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Branchenieuws>Winnaars landelijke winkelwedstrijd bekend

Branchenieuws

Winnaars landelijke winkelwedstrijd bekend

06 oktober 2014
Deel met je vrienden
 
Winnaars landelijke winkelwedstrijd bekend

Kruidvat Elsloo en Trekpleister Veenendaal zijn de winnaars van de landelijke winkelwedstrijd van Kruidvat en Trekpleister. De nietsvermoedende winkelteams werden door de directie verrast op de winkelvloer. De medewerkers van beide winkels worden beloond met een lang weekend Barcelona. Om de prijs te vieren, trakteerden de winkels hun klanten op gebak.

Kruidvat Elsloo

Winkelmanager Artie Sales van Kruidvat Elsloo is ontzettend trots op het team: “Dankzij het enthousiasme en de betrokkenheid van het hele team hebben we dit fantastische resultaat bereikt. Ik ben ontzettend trots op iedereen en kijk er naar uit om samen in Barcelona van deze overwinning te genieten.” Het team ontving de prijs uit handen van Ignace van Poecke, directeur operationele zaken Kruidvat: “Het succes van Kruidvat is voor een groot deel te danken aan de medewerkers die in onze winkels werken. Dit team laat zien waar werken bij Kruidvat om draait: passie in het werk, teamwork en betrokkenheid. Een geweldige prestatie!”

Trekpleister Veenendaal

Winkelmanager Ellen Schriever van Trekpleister Veenendaal kan haar geluk niet op: “Alle lof gaat uit naar mijn team. Samen zetten we ons iedere dag in om klanten de beste service te bieden. Ik ben erg trots dat ons werk op deze manier gewaardeerd wordt.” Het dolgelukkige team ontving de prijs uit handen van Bert Verhoef, algemeen directeur Trekpleister: “Ik wil Trekpleister Veenendaal van harte feliciteren met deze prestatie. Onze medewerkers vormen de kern van het succes van Trekpleister.”

Beoordelingscriteria

De winkelwedstrijd is een jaarlijks initiatief waarbij alle Kruidvat- en Trekpleister-winkels worden beoordeeld op criteria als winkeluitstraling, klantgerichtheid en klanttevredenheid. Naast het deskundige oordeel van een jury, brengen ook mystery shoppers meerdere keren per jaar een bezoek aan de winkels. 

Foto: Hollandse Hoogte

Bron: A.S. Watson Health & Beauty Benelux
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 7

Lijfblad 7 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB07-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017