Houd je vakkennis up-to-date en neem elke dag een kijkje op Lijfblad.nl. Zo kun je jouw klanten nog beter van dienst zijn!

Home>Nieuws>Mooi & Gezond nieuws>Bio-Oil maakt Mooiste Zwangere Buik van Nederla...

Mooi & Gezond nieuws

Bio-Oil maakt Mooiste Zwangere Buik van Nederland 2014 bekend

22 oktober 2014
Deel met je vrienden
 
Bio-Oil maakt Mooiste Zwangere Buik van Nederland 2014 bekend

Uit onderzoek van huidverzorgingsmerk Bio-Oil blijkt dat Nederlandse vrouwen die in verwachting zijn zich op en top vrouw voelen vanwege de mooie ronde buik. Speciaal voor een extra stralende huid, zorgt Bio-Oil voor de perfecte beauty treatment. Zeg maar dag tegen een droge en onzuivere huid met deze unieke huidolie uit Zuid-Afrika. Na het succes van voorgaande jaren heeft Bio-Oil ook dit jaar alle zwangere dames opgeroepen om een foto van hun happy belly te uploaden, om zo kans te maken op de titel van Mooiste Zwangere Buik van Nederland 2014. De winnares - Mariëlle Baggerman - wint hiermee een professionele fotoshoot, een digitale camera en een Bio-Oil verwenpakket inclusief een uniek rompertje.

Bio-Oil onderzoek 

Trots, op en top vrouw en zelfverzekerd! Uit onderzoek* van het huidverzorgingsmerk Bio-Oil blijkt dat meer dan de helft van de dames in Nederland zich vrouwelijker voelt wanneer ze in verwachting zijn. Naast de mooie vrouwelijke vormen, vollere borsten en het optimaal genieten van de aandacht uit de omgeving, blijkt de belangrijkste factor – volgens 90% van de vrouwen - die mooie ronde buik. Met als resultaat dat vrouwen die in verwachting zijn, ook ruim 60% méér aandacht besteden aan hun uiterlijk dan de normaal gemiddelde twintig minuten per dag.

Show that belly! 

Tijdens de zwangerschap is een droge of onzuivere huid veelvoorkomend. Daarnaast is er meer kans op striae, door het oprekken van de huid rondom borsten, bovenbenen en buik. Speciaal voor een mooie, stralende huid biedt Bio-Oil de perfecte beauty oplossing. Voorzien van het unieke ingrediënt PurCellin Oil™ is deze huidolie licht en niet vet, waardoor het snel intrekt en de huid optimaal voedt. Natuurlijke plantenextracten en vitamines A & E worden hierdoor diep in de huid opgenomen, waar ze direct aan het werk gaan. Geen droge of onzuivere huid meer tijdens je zwangerschap, maar een prachtige buik om trots op te zijn!

Happy Belly Contest 

Voor het derde opeenvolgende jaar is Bio-Oil op zoek gegaan naar de mooiste zwangere buik van Nederland. In totaal hebben 943 dames een foto van hun happy belly geüpload. Vanwege dit overweldigende succes heeft Bio-Oil besloten om naast de € 1,- per geüploade foto, zelf nog extra te doneren. Dit betekent dat in totaal € 1.500,- is gedoneerd aan het goede doel Orange Babies om zo samen met alle deelneemsters mee te bouwen aan een HIV-vrije generatie in Afrika. De winnares met de mooiste zwangere buik van Nederland is door de professionele jury bestaande uit specialisten in zwangerschap (verloskundige en kraamverzorgende) bekend gemaakt en Mariëlle Baggerman krijgt vanwege haar unieke, verrassende en originele foto de titel Mooiste Zwangere Buik van Nederland!

*Onderzoek onder 646 vrouwen in Nederland

 
Bron: MaisonPR
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Deel met je vrienden
 
Lijfblad 8

Lijfblad 8 is uit!

Bekijk bovenstaand magazine online >
doemeewin-LB08-2017-banner-rechtsbanner-tempocol-v2Canesten_Banner-Lijfbladbanner-pharmaconproefexamens-v1-2017